Sen
Měla jsem sen.
Smutný sen
a takový,co se stále vrací.
Nezpívají v něm ptáci,
ani jiné potěšení v něm není.
Je plný smutku a hledání.
Hledání Té Jediné,
co člověk kdy měl.
Dala Život,zapoměla na svůj.
Odešla náhle,bez loučení.
A tak ji hledám ve svých snech,
Vím,že tam někde je,
že čeká na setkání.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: prostěholka, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)