Vím, dáš mi cokoliv z toho co já nechci
Anotace: "No,nothing ever ever goes my way." Placebo (:P)
klidně ti vypíšu
to jednoduché
tajemství zrození v nás
popřeju ti hodně chyb na nastřádaných
kamíncích z prachu
a opozdím se v jednání
jako celý život
se dělo
/nesporná propast touhy/
a ranní poledne
předstírajíc radost
moje přání
které by tvým
mohlo stát se
i kdyby
bylo to "někdy"
všechno se již stalo
boužel
vše se stane
v nekonečnosti
poskládané z mršin lidí
já
nemohoucně držím ruku svou
/měla být tvá/
již od našeho narození
spřádali náš začátek konce
víš
viděla jsem
jejich oči svítící
pekelnou září nebeských stráží
tak i kdyby
a když
teplo naše zmizí
a náš chlad se vypaří
nebudem si vlastně cizí
/hrstky prachu
co dlí příbuzným v podpaží/
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, enigman, W.O.K.O.
Komentáře (1)
Komentujících (1)