Anotace: někdy stačí jediná chvíle, aby ukončila vaše štěstí, sny a touhy... asi proto, aby časem přišel další okamžik, kterej vám tu naději vrátí...a dvě smutné cesty se propojí v jednu šťastnou ....
Koukni za roh třeba je tam někdo......a rozveselí tvoje srdce.
19.09.2008 11:36:00 | JaniHani
víš, jak se to říká" Víra tvá tě uzdravuje" a když se spojí dvě víry, oj to i hory přenese...
17.09.2008 07:00:00 | SZN
Jujky, au au ... fúúú fúúú bolavá básenka, které ale plně rozumím, a také vím a moc dobře znám, jak všecko je krásné a pouhá vteřinka to dokáže změnit. Člověk si pak řéká, proč, kde se stala ta chyba ... čas nikdo nevrátí ...
17.09.2008 06:26:00 | NikitaNikaT.