Rubíny
Anotace: Nevím absolutně, co k tomu napsat...
Kameny. Voda padá.
Přírodu…mám ráda.
Jantar, diamant –
A smaragd především –
Příroda v barvě kamenů
Je pro mě vším.
Smaragdové oči,
Tolikrát mě zradily,
Diamant –ten ještě víc,
Jen rubíny ladily.
Oči krví podlité-
Můj vlkodlak,
Kdysi za úsvitu,
Na hranici smrti,
Na hranici blahobytu…
Víno…
A zas o rubínu sním.
Nalij do sklenice, vím,
Že je jeho hutnost, barva, síla,
…je jak moje krve plná žíla.
Žiletky.
Zoufalství, vztek a stres.
Naprostá bezradnost.
V očích prázdný lesk.
Vnímám jen tu krásnou barvu,
která ke mně ladí –
mám někoho ráda.
Cítím, že mě zradí.
Přečteno 311x
Tipy 19
Poslední tipující: Inge, Mraveneček, Bíša, Myrja, saddova, Simísek, Holis, blue, fuu, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)