ozbrojení andělé
Anotace: děti...není dobrá a nějak...mi na tom nezáleží...
Dáváte andělům
do rukou zbraně,
za úsvitu,
když krvácí i
Slunce,
Země se blýská
Stříbrem,
Když jejich krev
zběsile uniká
Z posvátných těl
A křídla mizí
Ve víru střel.
Slzy tekoucí
Jen v hlavě,
Nevinnost,
Která nemá paměť,
do rukou smrt
místo hraček,
Dětský hlásek
navždy oněměl
Zabils matku,
dva životy
zmizely,
Tvůj bratr,
Můj malý anděli,
Se nikdy nedozví,
Že (ne)mohl mít naději.
Berou duše,
Skrze Tebe,
Můj milý,
Už jdi,
křídla pokrytá
stříbrem pomalu
umírají.
A další anděl,
Co zabíjí,
Se zase rodí.
Přečteno 342x
Tipy 12
Poslední tipující: Morgenstern, strašidýlko-střapatý, Simísek, 6thSun, Holis, Bíša, Favi, SZN
Komentáře (4)
Komentujících (4)