pravda
Anotace: teď je čas na pláč...
Leží na chladné dlažbě.
A vločky suchého sněhu.
Jí pomalu dopadají na nehybnou tvář.
V očích má poslední odkaz.
K tomu okolí.
Vše pomalu znehybňuje mráz.
Je tak milosrdný.
A vytrvalý.
Bude jí škoda.
Někdo jí bude postrádat.
A dlouze hledat.
Teď je čas na pláč.
Ona byla PRAVDA…
Přečteno 383x
Tipy 12
Poslední tipující: saddova, kouzelníček, Dedillope, Simísek, Churry, fuu, enigman, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)