Falešná volnost,falešný prach
Anotace: ...tohle není smutné je to zbliju se *neschopná pochopit co tím myslela (kecá)*
Proč pláčeš?
Dnes jsem spatřila boha
Proč pláčeš?
Bůh nemá oči
Nemá tvář
Ale proč..?
Bůh jsem já!
/tenhle zvuk mě lásko
vrací zpátky k červenýmu světlu
prostupuje mnou
a rozkládá mý nenarozený kosti
lechtá to…
je to legrace…/
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)