Láska je pouhý klam
Anotace: ne všechno je takové jaké se zdá...
Už poslední lístek spadl k zemi,
z růže, co dostala od tebe
a její duše se tiše vznáší k nebi
už vidí, vidí do sebe.
už vidí, že cit co skrývala,
že byl jen pouhé klamání,
že láska není co bývala,
teď vztek ze srdce vyhání.
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)