Smutná myšlenka...
Ztrácí se sama v sobě..
Chvíli vznáší se..
Stoupá.. Pak padá..
Jako na oběžné dráze..
Ode dna odráží se..
Letmým úsměvem oblaží se..
A jako den a noc mění se..
Jen nejistotou živí se..
Kdy přání s touhou naplní se.?
A kotva v životě objeví se..?
Houpe se jako bárka na moři..
Nechce být zmítáná už bouří..
Chce najít klid a tichou hladinu..
Hvězdnou oblohu beze stínů..
Pochyby ledově studí..
Nedůvěra u srdce bolí..
Na duši..
Cvakly..
Okovy..
Přečteno 430x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., bělásek, Squat_the_world, isisleo, Iva Borecká, Myrja, jedam, Dota Slunská, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)