Noční můra
Anotace: co k tomu říkat, stačí si to přečíst
Jsem Noční můra.
Toužím
po světle a teple
slunečních paprsků.
Jako pestrý motýl
v sluneční záři
svobodně poletovat.
Mě však stvořila noc.
Z kukly na svět,
noc jen noc a zima.
Na doživotí!
Nezasloužím si,
být šťastná…
Lampa, na ulici
umělá náhrada
toho, co nemůžu
nikdy mít.
A láká, tak láká.
Předurčení…
Nedá se změnit
vyřknutý osud.
Ale toužím…
I když jsem
jen Noční můra.
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: LisSe, Psavec, Caracol, fuu, *whatsoever*, Bíša, Holis, d---, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)