Vráska
Na tváři maminky vráska se objeví,
Po kratinké chvíli, poslední ze všech.
K čemu to všechno? Nač tolik trápení??
Odpověď hledám. Jako nit zkroucenou ve švech!
Její výraz ve tváři. Smutním s ní.
Jako vyhaslé slunce, neb svíčka na stole.
Uběhly měsíce, roky, nesčetně dní!
Stále někde tam na dně. V hlubinách dole.
Nevidím! Bloudím, ale stále hledám.
Kapičky naděje padající z nebes.
Jen je chytit a nepustit! Také strádám!
Snad zítra či pozítří. Né dnes.
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: FrankieLamprt, Agniezka, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)