Temné vody
Anotace: Moje pochmurné myšlenky...
Ty vody v jezeře tak hluboké jsou a temné,
že člověk na jejich dno nedohlédne.
U břehu neroste žádné kvítí
a slunce na dno neprosvítí.
Ty vody jistě chladné jsou jako kusy ledu
a nejistě se dotýkají písečného břehu.
Snad ani ryby v tom jezeře neplavou
a černá mračna nad ním plují dálavou.
Ty vody v jezeře jsou stále černé,
jako v noci tak i ve dne.
Ty vody smutek v sobě tají,
možná že i smrt ukrývají.
Jen vítr občas zčeří klidné hladiny,
po kterých sem tam přeběhnou zvláštní stíny.
To jezero velmi opuštěné a mrtvé se zdá
a každý živý tvor se tomu místu vyhýbá...
Přečteno 423x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, Ještě dítě, mauvais-ange, Puck, Karmínka, Bloodmoon, lecrecia, fuu, sondulacek
Komentáře (4)
Komentujících (4)