Zářijové slunce
Anotace: Vzpomínka na člověka, který odešel - moje babička
Zářijové slunce
jak poslední pohlazení
zahřeje jen krátce
a pak dlouho není
Téměř sto let tu byla
víc než dost se natrápila
jen pouhá stopa v srdci zbyla
když se náhle rozplynula
Listí padá,čas se krátí...
já vím, že se jednou zase vrátí...
Přečteno 415x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, Squat_the_world, el viento, UCET KE ZRUSENI, poustevník Jirka, zzlatý, Bíša, labuť, danav, Maura, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)