Postrádání lítosti
Anotace: Lítost... Něco co by měl mít každý člověk.
Co se to děje? Kde mám lítost?
S nikým nedokáži soucítit.
Nemohu odpustit, darovat milost…
Jen pomsty mé srdce chce docílit.
V krásnou budoucnost víra
několikrát zabitá, se stále vzpírá,
ničím se nedá zardousit.
Jen ona nenechá zlo propustit.
Přála bych si znovu cítit.
Dokázat své blízké utěšit,
říct, že mi na nich záleží,
ale tyhle slova mi po rtech neběží.
Místo toho z nich odkapává jed,
na citlivá místa dopadá s přesností.
Leptá díry, chladí jako led.
...
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, Zefi, Vlk v rouše, Lioness, Lilly Lightová, Holis, Azazen
Komentáře (3)
Komentujících (3)