Šedý splíny
Anotace: šedivej podzim plnej splínů
Šedivá pára
mění se v chladivý polštář,
co surově mě dusí ve spaní.
Počítám vteřiny
a ještě stále doufám v doufání.
Platím za bezstarostný léto
bořím svý bosý nohy
do zmrzlé hlíny
a vím, že nikdy se to nesplní -
abysme byly jiný -
ošklivý víly v šedých kabátech.
Už nechci být ta odhodlaná.
Končím
s modlením za lepší rána
přestávám psát po šedých zdech
s optimismem na křídlech,
když už tu se mnou nikdo není.
Protože jsem sama.
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, hanele m., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)