Anotace: Krátké shrnutí dnešního, včerejšího, zítřejšího dne. A k mé smůle i mnoho dalších...
Nebudu hodnotit interní-punkci :-) ale spíše ten pocit, který asi čas od času prožívá každý z nás...
Vše vidí v černých barvách a říká si proč jáááá?
Vše se však změní, když poznáš i cizí trápení a
zjistíš , že tvé černé myšlenky jsou oproti jiným
vlastně barevné jen jsi to zatím třeba sám nepoznal...
24.09.2008 19:02:00 | o5ja
Mno, jen ať všichni vědí, že píšu jak prase. Ale pravda, že bych to mohl ješte po sobě prečíst.
24.09.2008 18:58:00 | Neriell
tema je dobre, ale zpracovani podle me dost pokulhava, nesedi ti rytmus a mas tam interpunkci uplne vsude - i tam, kde byt nema...
24.09.2008 18:52:00 | saddova