Nesouhlasím s předchozí kritikou.. vždyť je to krásný! A podstatné hlavě je, že se to určitě líbí té tvé :)
29.09.2008 20:28:00 | Puck
myslenka pekna,ale zpracovani..jen slova a k nim slova opacna no... to me jako basnicke dilo neuspokojuje..je to v jedne lajne, nic mne nezveda ze zidle, jen sem si pri precteni prvniho radku v mysli sama dosazovala, co by tam asi tak mohlo byt a hle...zadna veda..
26.09.2008 10:46:00 | saddova