Vstřicný chlápek na plakátu
V okolnostech pivní pěny
noční město v očích řeky
procházím se neoděný
po talíři s šunkofleky
dlažba tančí v melodii
z Měsíce na mě zámoří vlaje
v jaké době já to žiji
na okraji tenké hrany
po liquid breadu všechno chápu
proč vše ty lži a na taje stroje
a vztřícný chlápek na plakátu
mé domněnky jen potvrzuje
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Cristinne
Komentáře (1)
Komentujících (1)