Dott- Pět černých havranů
Anotace: Prosím komentáře, jak to na vás působí...
Pět černých havranů….
Sedí na poli…
Sedí klidně…
A dívají se do tmy….
Všechno se havranům podvolí…
Tma, ticho…
Občas se ozve zaúpění,
Vlka z lesa…
Nebo zakrákání,
Které protne noc,
Jako šíp…
Nikdo na tom není líp…
Měsíc září, hvězdy ne…
Vítr ustal, cvrčci utichli…
Všechno v noci pomine…
A havrani odletí…
Ale zatím sedí na poli.
Sedí klidně,
A naslouchají noci.
Ale až zatleskám….
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, jedam, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)