Anotace: S tím, čeho se na nás dopustili jiní už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili samy.
tak tohle se stává i mně.. ale pak to přejde.. zatím se mi nikdy nestalo, že by nepřešla, ale někdy to bylo až moc dl
ouhé čekání na 'konec'.. člověk si aspoň uvědomí spoustu věcí na které by jinak nemyslel..
29.09.2008 17:21:00 | dream in emptiness
Dávám ST! pač si myslím, že rozumím a myslím si, že nejsi sama, kdo se takto cítí, či něco podobného prořil. Doufám, že je to jen dočasné a brzičko se to změní.
26.09.2008 22:40:00 | NikitaNikaT.