Doufám
Anotace: prostě doufám...
Doufám, že najdu v sobě sílu,
doufám, že uleví se mi
Doufám, že překonám tu bolest,
co udělal jsi mi...
doufám, že budu věřit zase,
doufám, že navrátím se v čase
Doufám, že city nevyhasnou,
doufám, že budu zase šťasnou...
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, jedam, El Duende
Komentáře (3)
Komentujících (3)