Dott- Elizabeth, mrtvá duše; růže...
Anotace: Elizabeth, dívka krásná, které její hvězda zhasla... Kvůli komu ? Kvůli komu... (prosím názory)
Elizabeth
Elizabeth, dívka krásná,
Které její hvězda zhasla,
nechtěla už štěstí svoje...
Elizabeth, ta, co sny své dobře znala,
Ta, co se ještě kdysi smála,
vzdává se teď bez boje...
Elizabeth, černá slečna,
a ta její touha věčná,
že se změní...
Elizabeth, krásná růže,
ta, co vrátit se nemůže, upadla,
v zapomnění...
Elizabeth, sebe, krásnou,
a tu svojí duši jasnou,
oželela...
Elizabeth, byla jiná,
na večer vždy láhev vína,
otevřela....
Elizabeth, ta zvláštní žena,
Děsila se toho jména,
Dokud nezemřela…
Proč Elizabeth !?!?!
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, WhiteSkull, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)