Klepka rhapsody
Anotace: Inspirováno českým undergroundem 70. let
Mám rád
čtyři piva, Meprobamat...
půl litru slivovice...
Diazepam...
když mě nechceš znát...
Zelenou, tři Lexauriny...
zahnat věčný duše splíny...
z mandragory silný čaj...
pár šluků šalvěje...
Chlorpromazin, Fenmetrazin...
pět Brufenů Xanax k tomu...
a hrst Fenobarbitalů...
na závěr...
Pak teprv budu klidně spát...
na věky...
Přečteno 391x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Churry, Triffid Kolbe, 6thSun, Já Esther Ruth, Myrja, Lota, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (11)
Komentujících (11)