Anotace: ... Error- nenalezen žádný komentář...
Au au .... fúúúúú fúúúúú aj já toto znám, naštěstí je to minulost a musím řéct, že teho nakonec vůbec nelituji. Byla jsem hloupá, procitnutí bylo těžké, aj když jsem to možno tak nějak celou tu dobu věděla. ... myslela jsem, že se časem změní, bylo to ale horší a horší ... Přeji sluníčko a mnoho štěstí ...
28.09.2008 11:21:00 | NikitaNikaT.