Anotace: svezte mně taky
Jéje, ponoruné, smutné, černé ... Ale dobře vyjádřené.
28.09.2008 20:48:00 | NikitaNikaT.
opr. ponurné ...
Nejezdi tramvají, i když já taky vidím straky co zabíjí.
28.09.2008 20:09:00 | Simísek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?