Potemnění
Kočičí hlavy
omyla břečka
stopy psů
nevidomých holí
figurky na tazích
černolící partie.
Na trámu dovlálo parte
v zesnulém protivanu.
Človíčka v povijanu
s úlitbou na rtech
havraníci bestie
vsadili do sazí.
Vánoce zabolí,
očistcům
z vůle chlapečka
potemní barvy.
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: Triffid Kolbe, maena, Koprtinka, labuť, Dota Slunská, Tacca, Selča, Holis, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)