Madam Depka
Anotace: začátek se rýmuje.. zbytek je tak na dokreslení.. atmosféry.. pocitů.. nevím.. udělejte si obrázek sami..
Možná jsi sám
a možná to bolí
tak už pojď ke mně
honem mě polib..
..pomůžu ti z toho ven
- tváří se tak věrohodně -
už to nebude jen sen
skoč se mnou do bílého dne..
Chytneš ji za ruku..
Skočíš..
Nevnímáš projíždějící vlak..
Tíhu vody nad tebou..
Kapky krve na podlaze..
Vyšlo tě to pěkně draze..
- Kvůli pocitu, žes s ní aspoň chvíli letěl.. -
Letěl..
Padal..
Dopadl až na dno..
A teď ....?
pomůže..??
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)