Pocity
Když koukám z vrcholu na krajinu,
srdce se mi svírá smutkem i radostí,
co dostává se až do kostí...
A já si říkám, že je tu krásně,
že je tu zvláštně.
Pocity se střídají,
jak na ruském kole,
chvíli štěstím nevím,
kde je nahoře a dole
Za chvíli bych radši nebyla,
cítím se jak stará kobyla,
co má na popravu jít
Ale já vím,
že tady na světě musím ještě být
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)