Proc
PROČ
Proč život je tak krátký???
Ta otázka někdy mě tíží.
Existuje více pohledů na tuto otázku,
tak například na ukázku:
Aby nebylo více špatností?
nebo a by se někdo neutrápil z nespravedlnosti?
Tu první za svatou pravdu považuji,
avšak ta druhá se spíše k pláči zdá.
Proč někdo kvůli lásce utrápit se má?
Proč není jednodušší najít obraz svého Já,
jak poznat Svou či Svého
ve spleti světa Tého??
Možná někdo se může ptát,
proč lásku hledat má,
já říkám a říkat budu,
pokud hledáš, hledej dále,
neboť bez Lásky není života.
Komentáře (1)
Komentujících (1)