Už není nic
Anotace: nemám tu pro co být..
Když podívám se zpět,
zpět mím krátkým bytím,
rychle uběhlo těch několik let
a já nevidím rozdíl mezi smrtí a žitím.
Už není to v co jsem věřil, doufal a žil,
už nestojí nic pro co být,
já už nejsem tím, kým jsem kdysi byl
a nikdy už to co chci nebudu mít.
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)