Beruška
Život je jeden velký paradox
a ještě nemá toho dosti,
on chce mi rozchroupat všechny moje kosti
a bolestí mě rozkřičet ještě víc
To nedá se vypovědět,
to nedá se říct,
jak život bolí mě,
jak drásá...
Zmizela z něj všechna krása...
Je jen jeden velký důvod proč tu být,
má malá beruška
Světlo mýho života...
...na věky ztracenýho...
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Květka Š.
Komentáře (0)