Anotace: Tohle je jen takový pokus z jiného šálku čaje, psala jsem ji na zastávce, než přijel autobus. Jestli se vám nebude líbit, tak jen do mě a já ji zase smažu. Dík :-)
mě se tento šálek čaje pije moc dobře, je to jednoduché ale silné, vyloženě vybízí k tomu si dílko prozpěvovat :-)
05.10.2008 13:47:00 | sýc
Věř nevěř,já jsem si ji taky zanotoval,rýmy pasují přesně k jedné melodii,veliká gratulace:o)))
04.10.2008 10:33:00 | Holis
mě se líbí, uplne jsem si u toho prozpěvovala :-) a jinak k obsahu --- smutnej, chápu, chápu, bohužel:-(
03.10.2008 23:29:00 | Caracol