... až na jedno.
maličkost
polknout klíč
i jeho zlost
na sebe.
a pak
si odpustit
a vstoupit zpátky
na nebe
11.10.2008 00:42:00 | a_tao
Dílko velmi zdařila, je to tak pých předchází pád ... třináctá komnata - to záleží jenom na nás. Smát se člověk může vždycky, jenom je potřeba se na věci dívat ze všech stran. Já vím, mi se to řéká ... ST! za obsah, velmi dobře rozumím.
06.10.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.
Nejcennější v životě je, uvědomovat si svoje chyby a poučit se z nich. Ty jsi to nádherně popsala ...
03.10.2008 23:01:00 | jita.1965