Někde
A uprostřed bílých vět
Není prostor pro lež
A nakonec černý svět
To když je tě míň..
Zůstane to nic, co zbylo
Pokaždé stejně
Ale ne na obou stranách
A ty to víš..
Rozumný jen když spíš
Probuzení rozčaruje
Vývar z použitých porcí..
R.: Takže po všem nakonec
Rozhodni si, co je víc
MOžná tvůj svět
Co když pochybný..?
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (0)