Mon Dieux
Větrné mlýny už přestaly mlít
do očí zdivočelých nevidí mír
a vítr zavál nám listopad a smrt
cigareta padá
na bílý sníh
Dvě boty kráčejí závějemi
zlem bičovanými álejemi
v ústech mu doutná cigareta
na kravatě visí
vyhublý chlap
Krkavci sedí mu na ramenou
černý plášť a pod halenou
se mu komíhá rudá kravata
kam jsme se poděli?
do Ráje?
oka mu žhnou plamenami
ověšený sto ženami
ukradenými u bran Ráje
Mon Dieux!
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady Carmila, Cristinne, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)