Anotace: ...tak se prostě cítím,čeká na vaší kritiku,ale ta to neovlivní
Báseň jako kapka krve
na čistý jak skápla list,
že bělost ztratil co měl prve?
Dal ji těm, co budou číst...
***
Jiří senior
09.10.2008 11:59:00 | j.c.
Mno, nevím, zda-li čekáš ostrou kritiku, já Ti mohu nabídnout jen upřímnout krit. Je to hodně pocitové dílko, má svoju hloubku a jistou myšlenku. Někdy nám nedá smysl vůbec nic, jindy mícháme věci dohromady, aniž by k sobě patřily a tím se ošizujem o to krásné... či se více zamotáváme do teho zlého a smutného. Každá sebemenší maličko, jež má pro Tebe cenu je ta nejcennější...
07.10.2008 20:21:00 | NikitaNikaT.