Smích je krásaou a prý léčí, ale to samé by se dalo řéct o slzách. Za slzy se člověk nemusí stydět, ale též je lepší si je z bolesti nechat do soukromí.
07.10.2008 22:07:00 | NikitaNikaT.
Není třeba se pořád smát, jednou za čas je třeba i slzy ukázat.
07.10.2008 21:29:00 | JaniHani