Mladá, krásná
Mladá, krásná leží v posteli,
dříve oheň z očí šlehal ji.
Mladá, krásná leží klidně, tiše,
její matka tato slova píše.
Mladá, krásná, dívka bez jména,
kočka z vášně stvořená.
Mladá, krásná stále leží,
ten oheň už najdeš stěží.
Mladá, krásná, spoře oděná.
A její kůže? Krví zbarvená.
Mladá, krásná, časně zrána,
zabila ji první rána.
Mladá, krásná už nic nevnímá,
zabila ji ruka má.
Komentáře (0)