Je to sice smutná básenka, ale tančit se dá i "hendikepem"... Ovšem tuším a chápu, že jsou v životě chvíle těžké. Nemoci jsou někdy příliš kruté, dobře to znám. ST! je za obsah, vyjádření poctitů, myšlenek a také, že vím a znám... (ne přímo toto)
08.10.2008 12:40:00 | NikitaNikaT.