mrtě sugestivní, úplně jsem to viděla:-) Líbí se mi, že je v tom to NĚCO, co se těžko definuje, ale je to hodně důležitý, protože díky tomu si tuhle básničku zapamatuju mezi tisíci jinými.
29.10.2008 18:03:00 | dýchám
ST! moc pěkný obsah. Myslím, že zde slova již netřeba, neb básenka vypovidá sama o sobě, za vše.
09.10.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.
moc krásná...jako shakespeare-
už mi chceš odejít
je dosud noc..
..a líbilo se mi ufňukaný ráno :)
08.10.2008 22:35:00 | just me