Nech slzy kapat...
Anotace: ...večerní melancholie
Když přepadne tě chandra, máš pocit bezmoci
a na blízku není ten, co moh by pomoci,
nech slzy kapat...
Toužíš být sám....
Když je ti smutno, život nemá cenu
a jediné, co chceš, je zažít změnu,
nech slzy kapat...
Toužíš i netoužíš být sám...
Když nedaří se, přátelé jsou v dáli
a tvá touha žít v příkopě se válí,
nech slzy kapat...
Dál nechceš už být sám...
Když seš v nouzi, není, kdo vytáh by tě z postele
a ty jen ze zvyku se snažíš tvářit vesele,
nech slzy kapat na své prsy....
Třeba je jednou někdo setře...
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: slečna Nefertiti, kikis, Lilly Lightová, Holis, Psavec, hezule, WAYWARD, labuť, jedam
Komentáře (4)
Komentujících (4)