Anotace: proč člověk žije?snad pro to,aby vychutnal vše ve svém životě do poslední kapky
Řéká se, že černá je také dobrá... nemám na ni kokrétní názor, ale mám tuhle barvu svým způsobem za vlastní. Dílko je myšlenkové. Život je skutečně zvyk, ale jsme to mi, kteří si jej zpetřuji, dělají takovým jaký je... A pokud je někdo, kdo se ho snaží otrávit, zasejkc jsme to nakonec mi, kteří si musí pomoci (ať už s přáteli, či bez nich).
11.10.2008 23:45:00 | NikitaNikaT.