Anotace: ...stejně nestojím za nic...já vím
jsou lidé sytí
a ti druzí
již údělem je věčný hlad
tak dejte trochu múzi
k jídlu, pití
neb srdce leží lad
12.10.2008 08:22:00 | SZN
Smířit se s osudem
pro dnešek..
a co zítra
a další den...
krok za krokem
šlapeš v ostrém sněhu
rok za rokem
pak míň bolí..
když nesnídáš
lásku a něhu..
12.10.2008 08:17:00 | Nút