Anotace: Co asi může znamenat?
Každý prostě nějak žije,
vždyť jsme každý jiný,
někdo umně často skryje
i na duši stíny... ... Jsme fakt každý jiný...
03.11.2008 19:06:00 | zzlatý
:) tuhle jsem nějak přehlídla :)
nezvykle krátka na Tebe
ale o to silnější
02.11.2008 13:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba