Bolestná prázdnota
Anotace: Myšlenka a cit, je silnější než rým...
Na den se snáší tmavé chmýří,
tvá přítomnost mi stále chybí,
jsi ode mne dál než bych chtěla,
avšak blíž než bych porozuměla.
To, že mě nechceš, mě trápí,
avšak nemohu tě donutit,
abys mi věnoval jen letmý pohled,
jenž by mě dokázal probudit.
Toužím po tvém úsměvu,
který by mě rozzářil,
po tvém doteku,
jenž by mne omráčil.
Netoužím po zázracích,
chci jen tebe,
neskromná to slova v náznacích,
mi nepřinesou nebe…
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)