Anotace: psáno těsně po druhém víkendu jednoho kurzu - součástí prvního byla iniciace z dívky v ženu - mužem/šamanem ... byl to hodně silný a překvapivě intimní zážitek ...
Chvíli mě ten název zavedl ke druhé večeři, ale opravdu jen na chvíli. Zraješ, je to, Romčo, cítit...
14.10.2008 00:11:00 | G.P.
mě tahle báseň přivedla k zamyšlení ... ne všichni umějí vyjádřit básni tak, aby do ní nenapsali to, co přesně chtějí říct, ale aby to napsali obklikou ... a to básni dodává nádech tajemna ... moc se mi tahle básnička líbí!
13.10.2008 10:55:00 | AyA Ones
Hlad utišit
A najít klid
Řekne se lehce
Netřeba klít
Když vpřed dál jít
Někdy se nechce
...YETi ... chichi ...
13.10.2008 08:41:00 | JardaCH
Věčné dilema...když je něčeho nad míru. Nevíme co s tím a přitom je to velký dar..
13.10.2008 07:47:00 | SZN
Dávám ST! ač obsah je jiný, mne tato báseň svým způsobem hladí, mé bolavé tělo, možno nastydlé. Dobře se mi báseň četla, pro mne je to pocitovka a dosti myšlenková. Povedla se. ST! za obsah.
13.10.2008 06:30:00 | NikitaNikaT.