Ráda bych Ti za Tvá slova dala plný košík typů, takhle alespoň Děkuji.
17.10.2008 20:59:00 | Iva Borecká
Ledový sever skrývá v sobě pláč
svou druhou milou má tam můj muž-"hráč".
Když něco stojí za prd/pardon/,ať to jde do háje..
15.10.2008 16:23:00 | yourqueen
Nenávidí lidé, jež ju sami prožívají, básence plně rozumím, neb se s ní mohu ztotožnit.
Zavři oči,
jen na malou chvíli,
a uvidíš
za zavřenými víčky,
že dojdeš
k lepšímu cíli...
Nadechni se,
uvolni svojí mysl,
pak promění se dav
v ne plačích lidi,
na Tvé cestě jihem,
ne studeným severem ...
13.10.2008 21:24:00 | NikitaNikaT.