Ona & . . . "oni"
Anotace: vážně mě mrzí,že tomu zřejmě nebude dostatečně rozumět...
Zpoza zavřených víček
se tichounce kradou
slzičky neštěstí,
vzduch cítit je zradou.
-!ty pohledy!-
Schoulená v klubíčku
celá se chvěje,
pohádky zklamaly
a osud se směje.
-!tolik nenávisti!-
Bojí se chuděrka
vlastního stínu,
po nocích topit se
v temnotě,splínu.
-!vidí ji všude!-
Jedinou záchranu
předem už vzdala-
nepřijde ten,
jemuž svý srdce dala.
-!je mezi nimi!-
***
**
*
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Vlk v rouše, jedam, Demotivovná Dezorientace, kryndy
Komentáře (1)
Komentujících (1)