Řetízek
Anotace: Vím, že bysme se neměli materialisticky upínat na věci místo lidí, ale co když nám po nich zbydou pouze ty věci?
Ten řetízek, co denně jsem nosil
a nikdy nesundal.
Ten řetízek, který jsem prosil,
a o pomoc volal.
Ten řetízek, co pro mě tak znamenal,
víc než kterýkoli jiný.
Ten řetízek,představující cit co mě poznamenal,
plní mne pocitem viny.
Ten řetízek, co připomíná mi JI.
A já na ni myslím.
Ten řetízek,obsahující naši poslední chvíli,
ještě předtím, než TO zjistím.
Ten řetízek, držený v zakrvácené ruce,
když pláču...
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, Kristine Clary-Aldringen, sondulacek
Komentáře (4)
Komentujících (4)