Rozpitý inkoust
Anotace: ...mé slzy koupal
*V poklesu hlasu
byl znát smutek a žal
*Ve střípcích času
tkvěla mlha a kal
*Na vlnách touhy
vítr se houpal
*Rozpitý inkoust
mé slzy koupal
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: Petr27, nývlt, Káňátko
Komentáře (2)
Komentujících (2)